BANKIETOWA SALA WARS I SAWA 42-200 Czêstochowa D³uga 63 Telefon: 34 363-88-01, 500-020-361, 512-188-452 Strona www: www.warsisawa-sala.pl e-mail: kontakt@warsisawa-sala.pl Czynne : kontakt telefoniczny www.facebook.com/wars.sala
Sala bankietowo konferencyjna WARS i SAWA pe³ni rolê centrum szkoleniowego oraz miejsca do organizacji wszelkiego rodzaju imprez okoliczno¶ciowych. Niecodzienny styl i szczególna dba³o¶æ o jako¶æ ¶wiadczonych us³ug zosta³a przygotowana z my¶l± o tych wszystkich którzy zechc± zorganizowaæ przyjêcie weselne, chrzciny, komuniê, bankiety, studniówki, spotkania biznesowe itp.
BEST PIZZA 42-221 Czêstochowa Mazowiecka 84/90 Telefon: 886-153-999 Strona www: www.best-pizza.pl Czynne : niedz.-czw. od 12.00 do 22.00, pi±t.-sob. od 12.00 do 23.00 Lokal na 50 miejsc. Pizzeria. 21 rodzai pizzy. Dowóz do klienta do 5 km gratis. Przyjêcia okoliczno¶ciowe. Imieniny, komunie, przyjêcia konsolacyjne. Wesela i inne. Kuchnia polska i w³oska. Obiady domowe. Obiady - dowóz do klienta. ¦niadania, kolacje. Lazania, zapiekañce makaronowe, sa³atki. Parking.
CZTERY PORY ROKU - RESTAURACJA 42-202 Czêstochowa 7 Kamienic 21R Telefon: 666-816-469, 512-967-364 Czynne : pon. - czw. 12.00 - 18.00 pt. 12.00 - 19.00 sob. 11.00 - 21.00 nd. 11.00 - 19.00
- Restauracja (kuchnia polska)
- Obiady domowe na miejscu i na wynos - odbiór w³asny
- Imprezy okoliczno¶ciowe (chrzciny, urodziny, jubileusze, komunie, spotkania) do 54 osób
Obs³uga wycieczek
DOM PIELGRZYMA im.J.Paw³a II Jasna Góra 42-225 Czêstochowa Wyszyñskiego 1/31 Telefon: 34 377-75-64 Fax: 365-18-70 Strona www: www.jasnagora.pl e-mail: dp@jasnagora.pl Czynne : od 5.00 do 23.00 Dom Pielgrzyma czynny ca³y rok. Doba noclegowa od 15 do 9 rano, dzia³ rezerwacji od 9.00 do 20.00 (od poniedzia³ku do soboty). Pokoje z ³azienkami 1 osobowe - 90 z³, 2 osobowe - 140 z³, 3 osobowe - 150 z³, pokój 4 osobowy z ³azienk± 180 z³, pokój 6 osobowy z ³azienk± 210 z³. Miejsce noclegowe w pokoju 4 osobowym - 30 z³ za osobê.
Dom Pielgrzyma dysponuje sal± konferencyjn± z wyposa¿eniem multimedialnym oraz kaplic± - prosimy o wcze¶niejsz± rezerwacjê. Parking monitorowany ca³odobowy.
Bar na miejscu, ca³oroczny, czynny w sezonie letnim od 7.00 do 21.00, w sezonie zimowym od 7.00 do 18.00. Rezerwacja posi³ków dla grup zorganizowanych tel. (34)377-72-88, fax. (34)377-73-61.
Istnieje mo¿liwo¶æ organizacji w restauracji KUCHNIA POLSKA przyjêæ okoliczno¶ciowych (chrzty, komunie ¶wiête, jubileusze, bankiety, prymicje, przyjêcia konsolacyjne). Organizacja imprez okoliczno¶ciowych, bankietów, komunii itp.
Hale Noclegowe - pokoje wieloosobowe. Ul. Klasztorna 1 tel. (34) 377-72-24 czynne od maja do pa¼dziernika.
Hotelarstwo. Pokoje noclegowe. Noclegi. Bar. Sala konferencyjna.
Sala konferencyjna - 700 z³ (wynajem sali konferencyjnej wraz ze sprzêtem).
ENTER I PIZZERIA, PUB 42-200 Czêstochowa Klemensiewicza 1 Telefon: 34 372-13-90, 603-062-123 Czynne : od 14.00 do ostatniego klienta równie¿ w soboty i ¶wiêta Pizzeria. Pub. Bar (120 miejsc). Dania gor±ce i zimne. Alkohole, piwo, napoje. Przyjêcia okoliczno¶ciowe. Stypy, komunie, imieniny, bankiety, szkolenia. Catering.
GASTROPOL PGH Sp. z o.o. 42-200 Czêstochowa Popie³uszki 5 Telefon: 34 324-12-22, 603-297-334 Strona www: www.gastropol.com.pl e-mail: trojka@gastropol.com.pl Czynne : od 7.00 do 15.00 Catering. Przyjêcia okoliczno¶ciowe: wesela, chrzciny, komunie, przyjêcia konsolacyjne. Obiady dla szkó³, przedszkoli i innych instytucji. Trzy sale: I-do 200 osób, II-bankietowa 80 osób, III-sala bufetowa - 25 do 30 osób. Kuchnia polska tradycyjna oraz inne. Parking strze¿ony. Mi³a, fachowa obs³uga.
® Wszelkie prawa zastrze¿one. BIG-DUO zastrzega sobie prawa do informacji zawartych w bazie danych BIG-DUO i Info-Biznes. Zabrania siê kopiowania czê¶ci i/lub ca³osci zawarto¶ci bazy danych BIG-DUO i przetwarzania zawartych w bazie danych informacji w celach komercyjnych. Publikowanie informacji z bazy BIG-DUO Informacja Gospodarcza i Info-Biznes w jakiej kolwiek formie jest zabronione. BIG-DUO Informacja Gospodarcza nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ zamieszczonych informacji. Wszelkie dane dotycz±ce firm zamieszczmy na odpowiedzialno¶æ zleceniodawców.